• +(36) 70-772-3287
  • Kissmonerli@hotmail.com
  • Hétfő - Szombat 8:00 - 17:30, Vasárnap - Zárva

Teljeskörű épület felújítás

Teljeskörű épület felújítás

Minden háznál, lakásnál, építménynél előbb utóbb eljön az az idő, amikor megérik a felújításra. Az épületfelújításnak fontos funkciói is vannak az esztétikai, optikai javításon felül. Elsősorban alkalmassá kell tenni az építményt, hogy hatékonyan ellenállhasson az időjárás külső hatásainak, télen belül maradjon a meleg, nyáron pedig hűvös legyen, miközben optimális mennyiségű fény tudjon behatolni természetes úton. Fontos a megfelelő vízzárás, a talaj felől ne tudjon a víz behatolni a falazatba és a lakótérbe, a felülről érkező csapadék pedig megfelelően legyen elvezetve a csatorna hálózatig. Az épületfelújítás korszerűsítés is egyben.

Minőség

A megfelelő színvonalú korszerűsítés szakembereket igényel, akik ismerik a megfelelő ár-érték arányú modern megoldásokat, új anyagokat, lehetőségeket. Mi ebben vagyunk profik, a mai kor által elvárt színvonalon tudjuk az épület felújítást úgy elvégezni, hogy Ön pénzt spórol a felújítás után, az épületének kevesebb lesz az energia fogyasztása, megnő a komfortérzet, és a piaci érték is magasabb lesz. Az épületfelújítás nem luxus többé, hanem az előrelátó bölcs ember döntése, nem kiadás többé, hanem okos befektetés.

Vállaljuk profi színvonalon az alábbi épületfelújítási munkákat:

- Régi épületek felújítása, átépítése.
- Tetőtér beépítés, emeletráépítés.
- Családi házak, lakások átépítése, lakások felújítása.
- Garázs, melléképületek építése.
- Ipari épületek, ipari csarnokok felújítása.
- Épület korszerűsítés.

Nekünk nem létezik vállalhatatlan feladat, és túl “kicsi” munka

Bármilyen épületfelújítási munkával kapcsolatban keressen bennünket elérhetőségeink valamelyikén, és kérjen árajánlatot.